Рядки

Рядки…….. Рядки…….
Слова……….. Слова……….
В  вас криця й попіл,
В вас щось живе 
Мабуть -  душа,
В вас не закута
В клітку  мрія,
Рядки……… Рядки…………
Думки віршем,
Течуть, летять
На аркуш білий,
 Щоб стати сотнею поем,
Жива і нездоланна сила!
23.01.2013


Рецензии