Схамениться, люди...
ті, що на Майдані!
Чи вас біс попутав,
чи пісні Руслани?
Досить руйнувати
та брехати світу,
що ви патріоти -
України діти!
Може ви і діти,
але не розумні -
наслідки цього
будуть дуже сумні!
Зараз на Майдані
полумя та лихо,
брат іде на брата,
перегаром диха.
Один брат чекає,
другий - геть сказився.
Мабудь, що свободи
через край напився...
Ще не пізно, браття -
зупинитись треба.
Краще обійміться
зараз просто неба!
24.01.14г.
Свидетельство о публикации №114012412761
Яна Михаэль Лилл 25.01.2014 00:01 Заявить о нарушении