Мiнiатюри

   

Виступали правдолюби
Й довели народ до згуби.

Обіцянки і розмови
Нема діла, тільки мова.

Дбали ревно за народ,
Та несли до себе в рот.

Кращу Долю обіцяють
Та собі. Про це всі знають.

Кожної тварі по парі,
А у парі тварі.

У кого є гроші, той усім хороший
Тоді і кум, і сват, і брат.
Якщо ви бідні, -
Кому ви потрібні?

Гроші - прах,
А без праху їде дах.


Рецензии