Не скупiться на слова ласкавi
Добре слово сили додає.
Не відбуде з вас ні гріш, ні слави.
Говоріть доки живі, доки ми є.
Мертвому слова вже не потрібні.
Мертвий не почує, хоч кричи.
Не відкупишся ні золотом, ні сріблом.
Щоб не шкодувати -- не мовчи!
Свидетельство о публикации №114012411396