На майданi
Що били студентів, батьків, матерів?!
За гроші лупцюють: б'ють голови, ноги.
Та їм не убити ніколи ідею.
Її не купити, її не продати.
Хай брешуть, мов пси, воріженьки чужі,
Що мріють в обіймах Росії сконати,
Що гострять на брата і зуби й ножі.
Нас гонять в Росію. Самі ж у Європі
Палаци будують, доляри кладуть.
А нас посилають до Путіна в жопу
Понюхати газу, чи то пак добуть.
Та ми не раби, ми всі прагнемо волі!
Хіба окрім Сходу і Півдня єси,
Що хочуть зігнутись у рабській покорі
І ладні продатись за шмат ковбаси.
14.12.2014р.
Свидетельство о публикации №114012410924