Осень. На украинском
Відлетіли вже птахи,
Ліс завмер осиротіло
Лише тріскають гілки.
Журавлі у вирій кличуть
-Повертайтесь на весні!
Все частіш дощі пиріщуть-
Трохи сумно восени.
Горобець сховавсь під
стріху
Та понуро визира.
Сонця промінець,як втіха,
Сіру хмару пробива.
Білі мухи,так самотньо,
Все кружляють навмання
І,як завжди,ненароком,
В гості зазирне зима.
Свидетельство о публикации №114012307044