Що тобi побажати?

Що тобі побажати
В День народження, Олю?
Почуттів і кохання,
І  солодкої долі!

Ще бажаю везіння.
Бути завжди у парі.
Мудрості і уміння,
І здоров*я надалі!

Теплоти, розуміння
І сімейного щастя,
Бога благословіння -
Хай усе в тебе вдасться!

               


Рецензии