ПРО НАС...

Над Києвом чорніють хмари
То «гнізда» БЕРКУТА горять.
Тріпочуть крильцями хлопчата
Не знають куди тікать .
То вже не революція!
Війна! То вже війна народе!
Давайте ж встанемо разом
Візьмемо хрест ікони й воду
Покропимо Київ ми разом.
Хай піде геть! цей вождь проклятий
І слуг своїх хай забира
Бо "Межигорьє" ми спалим
і улаштуєм танці «У костра».
Гранати й водомет тобі вже не поможуть!
І "кровосісів!" твоїх вже не боїмся ми
Бо ранок все блище
І нечесть повинна відійти...
Закон природи отакий.


Рецензии