Небо
Уже чекає зсукана петля.
В. Симоненко
Межу олійники й колесніченки
Упевнено-нахабно перейшли.
…Забули, мо`, що Ліні й Симоненку
Каски оті потрібні не були.
І кинули комусь ганебну зіґу:
“Автівок – ісключітєльно по пять!”
…Оно Свобода йде автопробігом.
У нім авто – мільйонів сорок п`ять.
“Все здєлано на общіе патреби,
Обдумано, ніяк не впопихах…”
…Ісусу, що возносився до Неба,
Завадою не став кривавий цвях.
21.01.14
Свидетельство о публикации №114012207998