кохати
немало сліз були пролиті мною,
але вони невпинно пролились з любовю,
яка ще досі проситься на волю.
Кохати, не зважаючи на біль та муки,
Кохати, беззупинно !!
не дивлячись на час,що плине,
на відстань, що змушує кричати.
Кохати,всім сердцем та душою.
Кохати ,не дивлячись на те ,що змушує стояти..
Кохати,знаючи,що:
Він кохаэ іншою любовю,
не такою!
але ж усе одно кохає..
Вже не забути посмішки йому твоєї,
твоїх очей, наповнених бажаням жити.
Жити ! жити з любовю ,що хоче жити!!
Свидетельство о публикации №114012207949