котись моя сльоза

Котись, котись,
Поки є час!
Котись моя сльоза..
Обмий ті рани,що болять.
Котись з дощем,
А краще з громом и грозою..
Котись рікой моя сльоза..
Я не знайду тепер любові,
Я не верну прожиті вже літа..
Покинута у полі,
Я засихаю мов трава.
Ви не знайде більше тую
Якою я була..
Розбито вщент до болі,
Надія,віра та любов..
Котись,залий болючі рани,
Що з криком на душі..
Ви не вернете тую,
Якою я була..
Ніколи!!
Покинута у полі
Я засихаю мов трава..
Я не забуду той любові,
У серці від якої,
Залишилися рани і зола!!


Рецензии