подаруй мен..

подаруй мені один чарівний день,
подаруй мені краплиночку кохання..
подаруй мені любов ,що в тебе є..
подаруй мені одну єдину мить..
подаруй мені чарівні спогади життя.
подаруй мені любов на все життя...!!!


Рецензии