борту нема

і раптом помічаєш
на її ключицях
невідомі моря.
Там пливуть кораблі
під таємничими прапорами,
розсікаючи глибоку блакить.
На борту немає
капітанів,
немає якорів.
Є тільки шторм
і штиль, і хвилі,
і чайки, що прилетіли
з іншних
студених морів.
Вдалечині видніють
уламки суден,
позбавлені неба
вітрила.


Рецензии