ск льки потр бно часу аби померти?

скільки потрібно часу аби померти.?
 накрившись посрібленим тазом самої смерті
вдягнувшись в її легені і темні шати
скільки залишиться часу щоб просто вмирати.?

повільно і ніжно спаковуючи лімфоцити
ніхто не питатиме, нікому осудити.
люди без крові..вони безумовно легкі
і хто тепер винен що й ми
 не такі.?


Рецензии