хлопець. каже

хлопець із птахами у волоссі
ніжно у мене впускає осінь
гладить обличчя моє і плечі
тишком мене загортає у речі
досі чужі і не бачені мною.

каже. що будемо і зимою
тісно вкриваючись теплим пледом
рани загоювати медом.
очі заплющувати устами.

хлопець. і жодних пташок між нами.


Рецензии