дихай мен в шию

дихай мені в шию, у вилицю, в
вухо.
я буду слухати. мліти й уважно
слухати
як твоє серце хоче торкнутись до
мого,
між нами багато... для нас вже
нічого святого.

а ніч заповзає між пальці як змій до
нори,
та ти не мовчи говори у пітьмі
говори
тримай мої руки сьогодні так треба,
суцільна
матерія пульсу так рухається...
повільно.


Рецензии