ну все. не вигадуй. н чого у нас не було

ламаються руки із воску тіла із воску
ховаючи гнотики в ротики. чи подалі
кохання купи після пар у якомусь кіоску
а як воно було раніше облиш. деталі

слідкуй за об*ємом вхідних і вихідних
а все що ти знаєш прошу. не пускай назовні
бо ти б зацікавив мертвих. ніяк не живих
пали і дивися як місяць набрався повний.

ховай сірники.то не забавка. будь дорослим
бо ще загоряться і буде від них тепло
це ж так неприємно. байдужістю наскрізь порослим
"ну все. не вигадуй. нічого у нас не було"


Рецензии