Усе буде добре
Швидкоплинне життя нам дарує події
А над ними вершить зАдум наших бажань,
Ніч і день колихають їх колиску надії
У борні зла й добра, щирих віри і знань.
Його час пронесеться земними вітрами
З весни - в літо, з осіннх дощів - у зимУ,
Головне у житті - бути лЮбим й коханим,
Осягнути святе і не взяти у старість сумУ.
Доля рідко всміхається тим, хто не гнеться,
Упадаючи більш до тих, що нечесно живуть,
А героям приносить Кривавеє Водохрестя,
Довіряючи творити України історичний путь.
Боротись, ризикуючи? Терпіти і шукати згоду?
А як знайти єдиний всім до правди вірний шлях?
Йти вперед, освітлюючи поступ своєму народу,
Проти тих, що багатіють на йОго поті і кістках.
Ростуть ровесники нашої великої держави,
Оплот її майбутніх перемог, реформ і змін:
З води й роси, теплого сонця, божої слави,
Людського щастя Вам, хто з нових поколінь!
А над Україною хай мир скрізь запанує!
Гідність народу, що уже постав з колін,
Одвічна працелюбність нас нехай гуртує
Для ходи святої в європейську далечінь.
Україна соборна кличе. Мудрості нам всім!
22.01. 2014р., День Соборності, Київ
Свидетельство о публикации №114012204759