***

I will come to thee as a bird
From the far Northern mountains,
No matter where you are and with whom now,
I'll be your feather.



Я прилечу к тебе птицей
С далеких северных гор,
Не важно где ты и с кем нынче,
Я буду твоим пером.


21/01/14 S.V


Рецензии