Весна укр

Я люблю коли квітнуть сади
І в повітрі пахне весною,
Я люблю коли, Господи мій,
На одинці спілкуюсь з Тобою.

То в молитвах своїх, то в піснях,
То в віршах відкриваючи серце,
Все з Любові Твоєї те є,
Все що щастям наземним назветься.

Соловьї  заспівають в гаю,
Зквітне травень насолодою повен
І з великою спрагою пью.
Я з криниці священную воду.

Сік землі подарований нам
Від створіння Тобою наллеться
І зтривожена пташка -душа
Щирість молитов відізветься.


Рецензии