Дай, же, Господе, спасiння!

З Водохрищем! Хай водиця,
Освятить усю столицю!
Хай зігріє людям душі
І серця, що не байдужі!

Що в нелегкую годину,
Захищають Україну!
Що в мороз хрещенський, свято,
Лад відстоюють завзято!

Що покращення бажають,
Волю й правду здобувають!
Дай, же, Господе, спасіння.
Всім і всяк - благословіння!

Хай відчує кожна хата
Це величне, гарне свято!
Миру і спокою нині...
Долі неньці Україні!


Рецензии