Трамвай

КОЛИ   ЇДУ   У   ТРАМВАЇ
ПО  МАРШРУТУ НОМЕР  ДВА,
ТО БОЛЯТЬ НЕ ТІЛЬКИ НОГИ,
АЛЕ Й  ПЛЕЧІ  Й   ГОЛОВА.


ЧАСТО  ЇДУ  НА  РОБОТУ
В  МІСЬКОМУ  ТРАМВАЇ,
І ЯКИХ ТІЛЬКИ КОНФЛІКТІВ
В  ЛЮДЕЙ  НЕ  БУВАЄ.

ЩЕ НЕ ЗОВСІМ СТАРА БАБЦЯ
ПІДНЯЛА В ТРАМВАЇ КРИК,
НАСТУПИВ НЕОБЕРЕЖНИЙ
ЇЙ  НА  НОГУ ЧОЛОВІК.

ВОНА ЙОМУ ШЛЕ ПРОКЛЬОНИ
ШТУРХАЄ  У  СПИНУ,
ТОЙ З РОЗМАХУ ПРИДАВИВ
ДО  ВІКНА  ДИТИНУ.

У  ТРАМВАЇ  МЕТУШНЯ,
ХТОСЬ З ПЕНСІОНЕРІВ
БОКОМ ВХІД ЗАБЛОКУВАВ,
НЕ  ВІДЧИНИШ  ДВЕРІ.

ЧЕРЕЗ ГОЛОВИ ПОДАВ,
ДЯДЬКО В ТОРБІ РЕЧІ,
А  ОЛІЯ  РОЗЛИЛАСЯ,
ЖІНОЧЦІ  НА  ПЛЕЧІ.


КЛАДІТЬ ГРОШІ,Й ЦІННІ РЕЧІ,
В ВНУТРІШНІ КИШЕНІ,
БО ЗБЕРЕЖЕННЯ ПЕНСІЙНІ,
ВКРАЛИ В БАБИ ЖЕНІ.

ХОЧ В ТРАМВАЙНОМУ ВАГОНІ
ЗАПАХ НЕПРИЄМНИЙ,
ТА ЗА ТЕ,В ПЕНСІОНЕРІВ
ВСЕ Ж ПРОЇЗД ДАРЕМНИЙ.


Рецензии