Грушевського

На вулицях нема читсого повітря.
Зрадники від паніки дихають частіше.
Дихають бо страх теж бажає жити,
разом з пацюками дихають удвічі.

В руки візьмемо й стиснемо
найстрашнішу зброю.
Я тепер стрілятиму
правдою набоями.

Дохніть,чортові сини,
мучайтесь,вмирайте.
Дайте вили-будуть діри.
 Наших знайте.
 


Рецензии