Ак кугерчен

 Бегеркэйем сине курми калсам,
 Хуш ,бехил бул инде, жанкаем
 Яше, дустым гэллер арасында,
 Кайгы курмей утсен кэннерен.

 Ак каенга кунган ак кугерчен,
 Гэрлеп -гэрлеп канат кагына,
 Кагна -кагна очеп китеп барды,
 Син яшеген иллер ягына.

 Ниге минде ак кугерчен тугел,
 Кагнып -очер идем шул якларга,
 Очеп барып серем силер идем
 Барып чумар идем кочагына.


Рецензии