тан атканда

 Тан атканда сайрый сандугачлар,
 Тан атканнын кетми ашкынып.
 Минем янган кунел бозлы кулден,
 Сине эзли езеп талпынып.
 
 Кояш тагы чыга кэньчыгыштан,
 Кызыл яулык  жабынып кызарып,
 Уйлый  жаным сине кэне - тэне
 Кузлеремнен яшлер чыгарып.


Рецензии