Украiна моя...
Не скорилась бандитській сваволі.
Влада знову мільйони множить на нуль
Серце неньки в провладній неволі.
Україна моя запалала вогнем,
Залунала у вибухах гучних.
Брату брат нині став палачем, -
Банда є інтигантом влучним.
Українська земля у крові утопа,
Попри біль, у очах лиш рішучість.
На Хрещення Господнє у небі луна
Гімн країни - до волі жагучість.
Свидетельство о публикации №114012001660
Я переживаю всей душой...
Раньше жили мы семьей единой,-
Что сейчас творится со Страной?!..
Вольт Яковлев 16.02.2014 12:58 Заявить о нарушении
Валентина Подгурская 17.02.2014 23:25 Заявить о нарушении