так хочу до тебе

ми зустрілися, десь приблизно
без чотирнадцяти хвилин осені.
__
(ти був найтеплішим з серпневих злив на
тім останнім самотнім пероні)
памятаеш,як ти збирав найяскравіші зіроньки,
які осяяли назавджи мої (теперь холодні) долоні.

та наше кохання оселилося
на узбіччі у місті Одессі
я так хочу до тебе.
наші поцілунки запамятає назавжди те
морське піднебесся.

ми були найтепліші у тому брудному місті
звичайного місяця - листопада,
у середені твоеї душі назавжди залишиться ті поцілунки
солодно- червоної помади.

теперь тільки спогади шукати
 в піснях Placebo
повернути останній час. \я так хочу до тебе\

так
хочу
до
тебе


Рецензии
Давно вже помітив
лірика такого класу може бути тільки українською.
Але це моя особисто-субєктивна думка
Радості!

Всеволод Бажалук   29.01.2014 15:08     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.