Шукаючи

Листа до кишені і потяг на захід,
Шукаючи інші долоні та інші краї.
В міжгір'ї самотньо кружлятимуть птахи,
Затим навесні запашні розмаї.

Шукати на мапі майбутні дороги,
У пошуках сенсу.
Шукати себе.
Осмислити втрачене.
Здолати пороги.
Плекати надію, як зоря зійде.

Хіба зрозумієш, яке ж те життя?
Чому міцна пам'ять,
Кого серце кличе?
Останнього з жалем тримаєш листа.
Про неї лиш знаєш, що посмішка личить.


Рецензии