Я зараз не буду читати морал

Навколо стільки суєти
Люди перестали цінувати , що мають.
Я просила цей світ мене любити ,
Але він тільки головою киває.
Люди в очі один одному брешуть
І все через якихось папірців.
Тільки психологи втішать ,
А когось тільки відпочинок в Ніці .
Все навколо безглуздий , продажне
Навіть любов тепер можна купити.
І нікому не буде важливо
Чи вмієш по- справжньому любити.
Люди помирають у 14 так само як в 92 ,
Їм незрозуміло , що вони тут потрібні.
Їм не зрозуміло , що так не можна ,
І вони не помуйт , хоч ти ори .
Дівчатка в 14 одягають панчохи , міні -спідниці ,
Курять тонкі сигарети з ваніллю.
Хлопці стали ніжні , тендітні .
А суспільство зсередини покрилося гниллю.
Я зараз не буду читати моралі ,
Просто людей я прошу отямитися .
Ви через гнилі людей морально вбивали.
Давайте заново з добра світ буде будується


Рецензии