Облиш!

Пробач, що витримать не можу,
Твоєї підлої брехні.
Ти користався мною, схоже,
Та я не нарікаю, ні!

Кажеш : " Кохаю ", але, Боже!
Скажи, що варта ця любов,
Коли вона на кару схожа,
Де зрада травить мою кров?

То, може, краще розійтися?
Навіщо нести серцю біль?
Її цілуй і їй стелися,
Облиш! Достатньо сипать сіль!

                2012р.


Рецензии