Не можу я не думати про тебе УКР

Не можу я не думати про тебе
Ти кожної хвилини на вустах
Притиснути тебе хочу до себе
Тримати тебе ніжно у руках

Кохаю тебе серцем і душею
Я засинаю з думкою як ти
Коли ти станеш музою моєю
І будеш моє серце берегти

Коли я зможу просто сісти поруч
Навпроти, і дивитись тобі в очі
Я посміхаюсь і дивлюся вгору
І думаю про тебе я щоночі

Ти навіть говорити вже не хочеш
Пишу ж від серця а ти просто ні
Лиш тільки ти розвеселити можеш
Ти дуже маленька потрібна мені


Рецензии