Скулить образа в нашiм домi...

Натхнення – Тетяня Левіцька
http://www.stihi.ru/2014/01/18/6373

Скулить  образа в нашім  домі,
Бува у кожного вона…
Коханні наче непритомні,
Стоять біля вікна…

А Місяць їм у очі світить,
Мов сіль на рану, він пече,
Небо зіркове в мить засвідчить,
Коли крамола утече.

Пекельний спогад про минуле,
Життя гортає помилки,
Якщо кохання без притулу,
На землю  падають шибки…

Але любов перемагає,
У серці з'явиться в свята,
Та по житті  наполягає,
На тому, що вона свята.


Автор Геннадій Сівак.
18  січня  2014 року.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.