Я вiтаю тебе з Днем народження, сину!

Я вітаю тебе з Днем народження, сину.
І бажаю здоров*я і щастя, тепла!
Перш за все, щоби був ти, мій любий, людина,
У якої, без заздрості, чиста душа!

У якої, без користі, добреє серце -
Повне ніжності, ласки, любові, краси...
Я бажаю свій хрест у житті мужньо знести,
Хай у ногу крокує везіння завжди!

Щоби Ангел тебе супроводжував всюди,
Щоб Господь, із небес, тебе оберігав,
Щоб зустрілись в житті тільки чеснії люди,
Щоби долю зустрів і відверто кохав!

                2012р.


Рецензии