Закохан УКР

Закоханим і море по коліна,
закоханим проблеми не біда.
на скирті переночують сіна,
закоханість вона ж є і така

Закоханим потрібен тільки час
щоб поруч бути і радіти цім
не холодно коли відключать газ
теплом зігріються своїм

їм не важливо хто як подивився
постійно поруч, як це класно
для них весь світ неначе зупинився
люблю говорять одночасно

закохані вони ж такі прекрасні
на зустріч наче коні будуть мчати
можливо скаже хтось що не сучасні
та їм потрібно лиш одне - кохати


Рецензии