***

 Кара болот килеп янгыр жаур,
 Агач яфракларын яшэртеп ,
 Явыз тормош мине итте мажбур
 Синнен белэн мине аерып.

 Каягына барсамда ,бегрем
 Сине гене  озлеп уйлаем, 
 Син чыкмайсын минем ислэремнен,
 Чэнки синен матур сузлерен,
 Йорегемде менге кумелер.


Рецензии