сагыну
Карлар ява жирлер ап -ак,
Йорегеме кышлар булып.
Минем хетеремде син хаман
Каршы алганнарын ,шатлык белен,
Кычагына, шунда алдын жаным,
кулларымны сине мин тапшырып,
Ниге шулай булды икен иркем.
Аерылдык сер бирмече бегрем,
Йерегемне сине калдырдым.
Жаным менгелекке синен белен,...
Синен белен гене никахлаштым.
Агер куплер еллар утеп ..
Китсем бу доньядан курешмече.
Хаваларда сине кэтермен мин,
Мине шунда эзле ,онотмаче.
Свидетельство о публикации №114011910928