А я полину лиш на хвилиночку...

А я хочу полинути в своє дитинство,
ну хоча б лиш на хвилиночку...
Щоб знов себе відчути  там ,
Себе маленькою дитиночкою...
І я маленька і біля мене тато ,мати...
Ой,як воно далеко все...
Не зможу я достати!


Рецензии