У нас з табой адно крыло...

*  *  *
                А. Б.

У нас з табой адно крыло.
Так, даматканае яно,

Тваёй бабуляй  па вясне сатканае,
Маёю – ў росах ліпня пранае,

Тваёй матуляй шчыра прасаванае,
Маёю – шчодра вышыванае.

І мы з табой на крылах гэтых
Аблёталі усе планеты

І лепшага куточка не знайшлі –
Дзе з гэткім жа крылом буслы,

Дзе пчолы роем і чмялі,
Дзе каля прызбы намялі

Сумётаў белыя снягі,
Якіх не бачылі й багі...

Радзіме нашай, буслакрылай,
Мы вершы аддаём, магілы
Толькі на ёй жадаем маці…

Каб толькі зналі нашы маці,
Як цяжка з даматканымі лятаці!



Фота апублікавана ў Facebook


Рецензии
Не сумуйце, Люба. Усё будзе ...

Вершы   19.01.2014 02:02     Заявить о нарушении
Дзякуй! Усё будзе добра!

Люба Солошина   19.01.2014 11:17   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.