Диги дуэт

Хь.
Ца жагьил урши леви,
Нам арагъакан вашуй,
ХIу дигахъис укIуле,
БекIла мехIа жирдируй.

М.
ХIашиле це бариша?
ХIу цайра нам дигахъуй,
Дигила цIа лабкува,
БекIла мехIа дицIахъуй.

Хь.
Рахле цайле ругьасле,
Вашуд хIу нам мякьизе,
Хъяманира иркьуле,
ХIаралтас иле цархIилзе.

М.
ГIяйпулани мариркьу,
Вашар иле хIа мякьла.
ХIу дигуй ну санвара,
ХIурмат бара дигила.

Хь.
Дигу-дигуй бурару,
Дигуй амру дурару,
Ну дигуй хIу ватале,
Намра хIакь хIабурару?!

М.Хь.
Аллагьли гибил диги,
КIулинра дархдуршахIа,
Нушия жагьил гIямру,
Дархдикиле диркIахIа.


Слова для Барият Кадарской и Асману Кирибханову


Рецензии