Я не кажу тобi- Прощай

Я не кажу тобі: - Прощай.
Вдивляюсь знов в чарівні очі,
Що, ніби зорі серед ночі
Летять і будять небокрай.

Я не кажу тобі: - Прощай.
Цілую лагідно долоні,
Живу в солодкому полоні.
Чому ? Сама те відгадай.

Я не кажу тобі: - Прощай.
Із вуст п'янких п'ю насолоду
Іду за це  в вогонь і в воду,
А , може , й далі - аж за край.

Я не кажу тобі? - Прощай.
Буяє знову горобина,
Перед тобою на колінах -
Вуста шепочуть: - Покохай.
"Я не кажу тобі - Прощай..."


Рецензии