***
Земні Мадони – Матері!
До Ваших ніг складемо квіти,
Слова найкращії людські,
Мов скарб коштовний всього світу.
Подарувать би сонце Вам,
Щоб сліз повік не знали очі,
І синє небо – Божий храм,
Щоб у житті ніхто не зрочив.
Віддати щирість, ніжність душ
І ласку рук, очей усмішку.
Нехай журба повзе,мов вуж,
Завжди від Вас, ховаясь нишком.
Та все замало! У боргу,
У невідплатному навіки.
Згадаєм істину стару,
Любов дитини – Ваші ліки.
Хай будуть Ваші дні ясні,
Але не тільки в День святковий.
Уклін земний дітей своїх,
Хай матерям дарує доля.
Віддайте діти Матерям
Турботу, шану і повагу,
Свою любов, як птах пісням,
Несіть лиш радощі та благо.
Свидетельство о публикации №114011811302