Ще не вмерла Украiна

            Відгук на вірш Карпенка Вячеслава
             " Ще не вмерла Україна! "

Ще не вмерла Україна,
Бо є патріоти,
Що відстоюють правдивість,
Волю та свободу!

Ще не вмерла Україна,
Хоч недоля нищить -
В керівництві українськім,
Дух недобрий свище!

Та не згасла, ще, надія,
Вистачить, ще, сили,
Щоби неньку захистити -
Добру матір, милу!

Щоб покращення принести
Для дітей й онуків...
Підіймем знамення вгору,
Не складемо руки...


Рецензии