inspiratiOn

зап*ясток блідий
ще не звик до нової нитки.
що твій образ -
пшеничне волосся й тека.
та начеб у казці
[сторінки гортаючи швидко]
ти приносиш мені натхнення,
немов лелека.

я нічого не хочу казати.
я бачу небо,
і воно пшенично
прогинається під ногами.
який утішний
ефект такого плацебо:
я легко забуду,
що в мене
несправні гальма.

це завжди зі мною.
це щось непоправно гостре,
що чавить словесний сік,
щоб мені не бракло.
...та чи не тому ти
часом
ходиш, немов на розстріл
і крила лишаєш
вдома
зненацька побляклі?


Рецензии
Гарно-гарно!
Але про гальма все таки не слід забувати...

Форенуар   17.01.2014 09:00     Заявить о нарушении
хмм, маєте рацію! але в натхненні складно триматися рамок:)
дякую)

Долька Полыневая   17.01.2014 23:34   Заявить о нарушении