Звон калакалоу

Зычны  звон  калакалоў адгукаецца ў  сэрцы
І гаворыць ён аб тым,каб у рай шукалі дверцы!
І гучыць той звон мацней ды заве ўсіх да Бога,
Каб пазбавіў  чалавек сваю Душу ад палона!
Чысты звон калакалоў адгукаецца ў  прасторы.
Так ён, людзі,клiча нас,каб Душа ляцела ўгОру!
Загучыць арган нябесны,запяе нам уся Зямля!
І  ад  гэтага  ў сэрцы  будзе свята - на вяка!


Рецензии