***

 

 Мечет эче тын гына.
 Килдем буген Аллама
 Ярдам сорап
 Дога кылам;,
 Кунелемне ачам,
 Буляк иткен
 Зикерене йорегемде тотам
 Аны тартам,
 Дога кылам...
 Аллам белен сейлешем.
 Догаларым :Беренче
 Балаларым эчен.
 Телэк   ,
 Эй Ходаем ,бехет бир син,
 Балаларга шатлык .
 Авырлыклар читтен утсен,
 Тимесен газап .
 Зикер тортам...
 Дога кылам.;;;;;
 Икенчесе сине   жаным,
 Алламнан сина сафлык,
 Минсез булса да -тазалык...
 Бехет бирсен,Аллакаем
 Йорегене кояш керсен.
 Ходай рехмет йтеп утем.,
 Бирген эчен аны мина,.
 Бэтэнесе де  кулында.
 Зикер тотам,
 Дога кылам.
 Туганнарым эчен телек:
 Тормыш авыр булса да,
 Насыйп булсын бергэ  булырга.
 Рехмет Аллам алар эчен,
 Донялары тыныч булсын,
 Барысыда синердэ .
 Зикер тартам
.Дога кылам
 Энкем эчен 
 Зикер тартам ,
 Дога кылам,
 Озын гомер сина энекем.
 Энкей сине Аллам сакласын,
 Зикер тартам ,
 Дога кылам.
 Элек киткеннэр эчен,
 Алар   кэтэ хетерлек.
 Эй Ходаем,
 Туфраклары жинел булсын,
 Зикер тартам ,
 Дога кылам.
 Сине минем тэлегем
 Догаларым кабул булсын,
 Рехмет сина, Аллам минем.
 Ниятлеремне тынладын,
 Амин!
 Булсын телеклерем.
 
 
 


Рецензии