Нехай будуть грошi...

Нехай будуть гроші, машина і вілла,
А ти будь відверта і мудра, красива!

Нехай буде доля бажана в життєві,
Кохання і щастя, та, лиш, не миттєві!

Хай буде успіх і достаток, везіння!
Лише не крадеться, хай в душу, сумління!

Тривога і смуток, печаль і розлука,
Біда, ностальгія, недуга чи скука!

Хай радість живе і тепло в твоїм домі,
Хай будуть усі в нім веселі й здорові!

               


Рецензии