Лув маьлхара бlаргаш
Денош а кхест укхаза тамашийна.
Са дега сурт, даьре коч lаьржа,
Маьлхара бlаргаш уж а ма сийна.
Фуд царна дунен тlа гургдар е дайнар,
Цlаккха а, йуртара йоахарий гlар.
Хlанзехьа фуд цу бlаргашта хайнар,
Мотт миско бувцаш элакхест вар.
Ма мотталда хьона, со леткъа валац,
Йоачана уйлашa дlалувца са корта.
Денала дог, из а lеткъа далац,
Вай кlоарга эздел ма гlийла гlорта.
Селлара даькъаза тахан хьо баьккхар,
Малав из, малагlча тайпах саг ва.
Хьа дега чура дулха дог даьккхар,
Ала дезе са, даьра къонаха саг ва?!
Фуд аз дунен тlа селлара лайнар,
Дика-во деча тахка, lомадаь.
Ер ма дий аьнна дац сона а дайнар,
Оаз хаьла бежар мотт, маьржа йаl.
Гlермане, 16. Нажгамсхой бетта 2014 шу
Свидетельство о публикации №114011600786