Солодкий кат

Обійми мене ,обійми мене ще раз
Добре загинути в обіймах рідних
Будь моїм катом останнім
Із пристрастю  хижака  милим
Вдихаю твій запах долоней ніжних
Так,цілуй мене,цілуй мене мила!
Не збагнути тебе очами
Обіймати тебе руками
Наче обрій охопити пристрастю.
Незбагнена моя,найніжна
На колінах стою,благаю
Ти тримай мене міцно-міцно
І неси на руках до краю
Хоч не летіти нам разом лелеками
Бути стрілами , в різні боки пущеними
Я годинник перевертаю
Із надією,що пісок погустішає
Дай твій погляд ковтати жадібно,
Що пекельним вогнем осліплює
Ти спалила всі наші паростки
Ти мій кат,ти моя Лілея

Що смієшся у очі ,граєшся?
Поцілунками  губи спалюєш
Щоб збагнути, хто живим залишиться
Нашу спільну оселю підпалюєш
Побіліли твої пальці-напружилася
Відпускати мене не збираєшся
Я в обіймах твоїх загоряюся
А ти тим теплом наче грієшся.
Не смієшся тепер,не граєшся
Руку мої під сорочку тягнеш
Він залишиться,а я згортаюся
Той третій
Я згорю,а він залишається
   
© Tutst  Літо 2010 р.


Рецензии