Но слаще всё ж самой любить. Татьяна Воронцова

Как часто признаки измены
Мы ищем у любви своей...
Легко устраиваем сцены,
Забыв о том, что больно ей.

Любви мелодии прозрачны...
Аккорды лёгкие, как вздох...
От подозрений наших мрачных
Теряется любви восторг.

Люби сильней... доверься Храму
Любви, в котором ярче жить...
Как сладко быть любимой самой...
Но слаще всё ж самой любить!

НАЙ - СЛАДКО Е ДА ЛЮБИШ ТИ

Превод: Радко Стоянов

Как често признак за измени
си търсим в нашия любим.
Устройваме си лесни сцени,
забравяйки, че ще боли.

Мелодиите са прозрачни,
акордите- като ефир.
От подозренията мрачни
възторгът губи се безспир.

Обичай силно…Довери се
на любовта, за да блести.
Как сладко е любим да бъдеш,
най- сладко е да любиш ти.


Рецензии