Язгы телэк

ХАМЗА АРСЛАНОВ

ЯЗГЫ ТЕЛЭК

Кар сулары ага, яз тулгана,
Йорэк кенэ hаман сызлана;
Гомер буе жыйган уй-хислэрем
Язгы ташкын кебек кузгала.
Кар сулары юа жирен битен,
Уй-хислэрем чайкый борелэрдэй
Каршылыйсы килэ улемне.


Рецензии